Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

350 УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА ОБЛАСТ ДЕМОНСТРИРАХА УМЕНИЯТА СИ В МОМЧИЛГРАД

350 ученици от 18 училища в област Кърджали се събраха в градския парк на Момчилград, за да демонстрират артистичните си умения. Проявата е част от националната програма на Министерство на образованието и науката “Заедно в изкуствата и спорта”. Тя се провежда за първа година в област Кърджали в модул “Изкуства” под надслов “Пролет в сърцата”, а нейни домакини бяха Община Момчилград и СУ “Никола Й. Вапцаров”. Мащабната национална програма има за цел да стимулира развитието на танцовите, музикалните и театралните изкуства и спорта в училищата. Изпълнението й трябва да насърчи още повече работата в екип и да подобри социалните взаимодействия на учениците.
“Убедени сме, че събитие като днешното спомагат за отключването на таланта на учениците. За нас е радващо, когато това се случва през училищната система. А сред приоритетите на националната програма “Заедно в изкуствата и спорта” е училището да стане по-интересно място за всеки един ученик”, заяви заместник-кметът на община Момчилград Гюлюзар Исмаил. Началникът на РУО на МОН Демитра Спасова отбеляза, че националната програма се провежда за първи път в област Кърджали и похвали домакините за чудесната организация.

Източник: www.momchilgrad.bg

Подобни публикации

Back to top button