Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини

Модерен фермерски пазар в Момчилград

Започна изграждането на модерен фермерски пазар в центъра на Момчилград. На него местни производители ще могат да предлагат продукцията си. Новият пазар е край автогарата, на мястото на досегашното тържище. Новият пазар ще се простира на 1 000 квадратни метра, на мястото на разчистените стари постройки. На по-късен етап ще бъде изградена покрита метална конструкция. Това е основната част на пазара, където ще бъдат разположени 56 метални сергии, на които производители и търговци ще могат да излагат стоката си. Над основната част на пазара ще има обособени 4 места за бързо хранене.
Предвидени са общо 70 паркоместа, разположени във всички страни на фермерския пазар. В района ще бъде изградена тоалетна и ще бъдат поставени 20 маси с пейки, които ще могат да бъдат ползвани от посетителите. Предвидено е и изграждането на детска площадка.
Проектът се изпълнява по спечелен проект със средства от Норвежката асоциация на местните власти и от бюджета на Община Момчилград.
Източник: www.momchilgrad.bg

Подобни публикации

Back to top button