Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Над 30 отличени деца от Кърджали заминават на летен лагер в Кранево

Общо 33 наградени деца от школите при Общински детски комплекс (ОДК) в Кърджали, отличени в различни състезания и конкурси, заминават с трима свои ръководители на летен лагер в Кранево. Това каза за БТА директорът на ОДК Златка Пеньова.

Тя обясни, че творческата ваканция под надслов „Хайде да творим заедно“, която ще започне на 17 юли, е проект на Националния дворец на децата и Министерството на образованието и науката. Тя е за талантливи деца с успехи и кърджалийският детски комплекс е включен в нея за единадесета поредна година. Златка Пеньова определи изминалата учебна година за Общински детски комплекс – Кърджали като успешна и отчете, че завоюваните за това време отличия в различни форуми са над 60.

Тя припомни, че само преди дни приключи ваканционната инициатива на ОДК „Летен градски лагер“, в която се включиха над 100 деца. В рамките на месец те бяха ежедневно ангажирани с разнообразни занимания в областта на спорта, изкуството и науката.

Вече е обявена и кампания за прием на деца и ученици през новата учебна 2023/2024 г. в различните клубове и школи на Общинския детски комплекс. Срокът за записване е 30 септември, каза още Златка Пеньова.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button