Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбразованиеПрепоръчани

Обновяват физкултурният салон в Черноочене

Учениците от Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене ще имат пълноценни часове по физическо възпитание и спорт целогодишно. Проектното предложение за основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност по Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и физкултурни салони на Министерството на образованието и науката е одобрено за финансиране.

Директорът на СУ “Христо Смирненски” село Черноочене Юлия Чортленева благодари на Община Черноочене, за подкрепата и професионалната помощ.

Целта на тази програма е подобряване на спортната култура и физическото възпитание в училищата, чрез предприемането на мерки, които да доведат до изграждане, разширяване и модернизиране на спортната база на училищата и създаване на условия за пълноценното ѝ използване за физическо възпитание и спорт от учениците, както за провеждане на редовните часове, така и на дейности извън учебния план.

Източник: www.chernoochene.com

Подобни публикации

Back to top button