Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Новини
Популярно

Пролетни празници и инициативи в Крумовград

Празниците в делника са незабравими, особено когато са  осъществени и подарени с любов.

Тази идея бе водеща за организаторите на пролетните прояви от община Крумовград, безрезервно подкрепяна от кмета на общината  Себихан Мехмед.

Седмицата от Цветница до Великден е наситена с много прояви и инициативи.

Тези дни в Крумовград акустира  единствения в Европа пътуващ детски фестивал „Като звездите“ за деца от ЦНСТ, ЦОП, приемни семейства, за всички деца които обичат да пеят и танцуват, да получават подаръци, да зареждат с емоции. Фестивалът не бе с конкурсен характер. Той е под патронажа на Вицепрезидента на Р.България г-жа Маргарита Попова, а  чрез  поканата  на кметът на общината г-жа Мехмед, се превърна в един прекрасен пролетен празник  на дружбата и толерантността между децата от Крумовград.

Към хората от третата възраст  е насочена кампанията „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“, която се провежда под патронажа на омбудсмана на Р.България г-жа Мая Манолова.

В тази национална инициатива, на 22 април се включи и община Крумовград, като от дарения бе събрана и внесена по сметката на  кампанията сумата от 400 лева.

В навечерието на  Цветница,  празнуващите имен ден самодейци от танцов клуб „Китка“-Крумовград , с подкрепата на кметът на общината организираха  голям концерт  и дълго мегданско хоро със самодейни колективи от града и страната.

Пролетните празнични прояви продължават, а желанието на организаторите е чрез тях даси спомняме ценностите, да се връщаме  към вярата си и да  бъдем  по- добри  един към друг.

 

kato-zvezdite-023

kato-zvezdite-086

Цветница 1

Цветница 3

Цветница 4

Източник: www.krumovgrad.bg

Подобни публикации

Back to top button