Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

С ИДЕЯТА ЗА ПОВЕЧЕ КОНЦЕРТИ, КИНО И КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ: САЛОНЪТ НА ЧИТАЛИЩЕ “НОВ ЖИВОТ ” С НОВА ВИЗИЯ

Салонът на читалище “Нов живот” в Момчилград ще бъде напълно обновен и ще може да бъде ползван и за кино прожекции. Това става възможно, след като община Момчилград спечели проект по “Красива България”.
Ремонтирането на салона ще ни даде възможност да бъдат организирани повече културни прояви, концерти и кинопрожекции. Досега провеждането на различни събития през зимните месеци създаваше неудобство заради трудното отопление на залата.
Ремонтните дейности ще започнат със саниране на преградната стена зад сцената. Предвидено е пребоядисване на тавана с влагоустойчива боя. Ще бъде подменена настилката на сцената с трислоен дървен паркет. Паркетът в самата зала ще бъде изциклен и покрит с износоустойчив лак. Ще бъде монтирано ново лед осветление в салона, включително и такова, което ще осветява пешеходните стъпала при затъмнена зала. Всички столове ще бъдат ремонтирани и претапицирани с антибактериален и негорим плат. В залата ще бъдат монтирани стенни панели. В салона ще бъде монтиран прожекционен екран размери 9 на 6 метра, като по този начин салонът ще боже да бъде използван за кинопрожекции.

2023 03 17 13 48 51 357

2023 03 17 13 48 48 284

Източник: www.momchilgrad.bg

Подобни публикации

Back to top button