Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Традиционен есенен панаир „Сеид баба“

Двудневна развлекателна програма е подготвила Община Крумовград за традиционния есенен панаир „Сеид баба“

С развлекателна програма в рамките на два дни Община Крумовград ще зарадва жителите и гостите си за традиционният есенен панаир „Сеид баба“. Празникът се отбелязва от десетилетия и е чакан от малки и големи. Той е част от културния календар на общината. Тази година той ще бъде в дните 6 и 7 октомври, казаха за БТА от общинската администрация.

Програмата вече е оповестена на официалната интернет страница на Общината, както и на фейсбук страницата й.

Началото тази година ще бележат фотоизложбата „Властелините на Родопите“ и изпълнения на групите към Общински детски комплекс в пограничната община. Кметът на Крумовград и официалните гости ще приветстват присъстващите на есенния панаир в първата вечер на празника. Преди това ще бъде представен концерт-спектакълът „Посоки“ на Театрално-музикален център – Кърджали и концерт, с участието на мъжка певческа група за турски фолклор.

Панаирната програма през двата дни включва турнир по шах, концерти на народни и на поп-фолк изпълнители и групи. Специално за крумовградчани в пограничната община пристигат Емилия, DJ Дамян, DJ Яворчо и Ваня.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button