Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Земляци от цял свят се срещат на четиринадесетото издание на „Момчилград винаги в сърцето ми!“

Община Момчилград е подготвла шестдневна разнообразна програма за четиринадесетото издание на Международната среща на момчилградчани под надслов “Момчилград винаги в сърцето ми!”. Тази година форумът ще се проведе в дните между 24 и 29 юли, каза за БТА кметицата на родопската община Илкнур Кязим.

Тя разкри в аванс, че откриването е с Тони Димитрова в парк „Нури Адалъ“, а финалът ще бележи турската мегазвезда Ханде Йенер на 29 юли на градския стадион. Мегазвездата пристига в Момчилград заедно с танцовия си състав и диджей Чагън Кулачоглу, който е и неин син, споделят от администрацията. Сред гостуващите изпълнители в шестдневната програма ще има участници от балкански страни. Местни изпълнители също ще зарадват публиката със своето творчество. Подготвени са и изложби, които ще представят културното богатство на Момчилград.

„За поредна година искаме всички момчилградчани, които са разпръснати по целия свят, да дойдат, за да се съберем тук, в родния град. С колегите от общинска администрация сме подготвили една наистина богата програма, с която да зарадваме всички“, каза кметицата Илкнур Кязим. По думите й, международната среща на момчиградчани спомага за съхраняване на родовата памет и сплотява хората.

„Горди сме, че от тук са излезли много хора, които са успели в техните среди, в техните професии. Гордеем се с техните успехи и очакваме по време на тези празници да черпим опит и от техния успех“, каза още кметицата на Момчилград.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button