Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно
Популярно

Благотворителен базар с кауза „Мартеница купи – усмивка на дете подари“ се проведе в Крумовград

На площада в Крумовград бяха наградени участниците в общинския конкурс за най-оригинална мартеница „Мартеницата символ на здраве и дълголетие“.

Кметът на община Крумовград г-жа Себихан Мехмед поздрави всички участници изработили мартеници за благотворителната кауза и им пожела здраве и дълголетие.

Отличените участници от конкурса бяха наградени с предметни награди. Наградените имаха възможност да представят мартеницата си изработена с огромно желание и ентусиазъм.

 

Мартениците и тематичните композиции бяха подредени и изложени за благотворителния базар. Каузата на базара беше подкрепена от Общинската организация на БЧК Крумовград. Жителите на община Крумовград за пореден път доказаха силата на доброто, като отвориха сърцата си и дариха парични средства.

 

 

Само за няколко часа от разпродажбата на мартеници беше събрана сумата от 1 640 лева, с които ще бъдат подпомогнати пет деца с майка, която е в тежко здравословно състояние.

Източник: www.krumovgrad-bg.com

Подобни публикации

Back to top button