Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 ще посети гр. Кърджали със своята програма „Сърдечни приятелки“

Каним жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на Една от 8.

На 17.07.2023 г.в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси отводещи специалисти в областта на онкологията,гинекологията и кинезитерапията. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с Една от 8 всеки делничен ден на телефон: 0878 16 17 до 14юлимежду10:30ч. и 16:00 ч.

Срещата с Една от 8, ще се проведе на 17юли от 17:00 ч. – 19:00 ч.в залата на Бизнес Инкубатор на ул. Отец Паисий 12, партер.

Заповядайте, вашите сърдечни приятелки от Една от 8 ще ви очакват!

Източник: www.kardjali.bg

Подобни публикации

Back to top button