Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Хасан Азис няма да е кандидатът на ДПС за кмет

Настоящият кмет на Кърджали доц. д-р Хасан Азис няма да е кандидатът на ДПС на предстоящите местни избори. Новината доц. Азис обяви на страницата си във “Фейсбук”. Решението е взето днес от ръководството на партията, което е преценило да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за кандидат за кмет на Кърджали.  Хасан Азис е кмет на Кърджали пети мандат.

Благодаря на Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и ръководството на партията за възложената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развитието на града и пълното му преобразяване в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа, написа на “Фейсбук” страницата си доц. д-р Хасан Азис.

Той благодари на съпартийците си, номинирали го по време на предварителните партийни събрания и посочва, че предстоящите местни избори са от изключително значение, за да продължи надграждането на постигнатото досега в областния град, “за да може Кърджали да продължи бъде образец на европейски мултикултурен град на толерантност и разбирателство между всички жители”.

Ерол е подготвен и достоен кандидат, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и подготвен екип, създал и участвал пряко във всички малки и големи проекти в града ни”, споделя още доц. д-р Хасан Азис на страницата си във “Фейсбук”.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button