Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани

Кметът на Кърджали представи екипа си и приоритетите на новото ръководство

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн представи на среща с журналисти четиримата си заместници – Веселина Тихомирова, Даниел Делчев, Байрям Байрям и Тунджай Шюкрю, и очерта приоритетите на новото ръководство през мандата.

„Хората искат да видят повече асфалт, повече светлина, повече чистота, повече зелени площи, повече спортни съоръжения, детски площадки и ние, знаейки техните очаквания, ще направим всичко възможно да ги оправдаем“, каза кметът Ерол Мюмюн. Той обясни, че основен приоритет в работата на екипа му ще бъде грижата за децата и семействата.

Мюмюн подчерта, че е кмет само от дни, но в администрацията тече анализ ресор по ресор, за да се очертае картината и да се набележат приоритетно проблемите и дейностите. В резултат на анализа, новият кмет е предприел действия по прекратяване на договор за поддръжка и почистване на паркови пространства с фирма, която се установява, че през последната година не изпълнява поетите ангажименти. „Анализът показа, че Община Кърджали щеше да бъде сериозно финансово ощетена. А прекратяването на договора е и израз и на другия ни приоритет – за финансова стабилизация на Общината“, обясни кметът. Той допълни, че предстои договорът юридически да бъде прекратен тази седмица по взаимно съгласие и по него няма да бъдат плащани неустойки.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button