Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Национален младежки конкурс

Проектът на Община Ардино „Да задържим младите хора в общината“ с мотото „Ръка за ръка за Ардино“ спечели специална награда в първото издание на Националния младежки конкурс „Аз за моята община: един проблем – едно решение“. Инициативата бе на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и се организира по повод 12 октомври – Денят на българската община и местното самоуправление. Целта бе да насърчи активното включване в обществения живот на местно ниво на младите хора и да им даде възможност да придобият реален практически опит за прилагане на механизмите на местното самоуправление.

Проектът на община Ардино е впечатлил журито с идеята да привлече младите хора и да работи в тесен диалог с тях. Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинският съвет Сезгин Байрям не само лично се ангажираха с популяризирането на инициативата сред младите хора, но и проведоха поредица от дискусии и разговори с тях и на практика заедно започнаха работа по изготвянето на стратегия за младите хора в община Ардино.

Източник: www.ardino.bg

Подобни публикации

Back to top button