Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпортТОП новини

Национално състезание по тенис на маса за ветерани

Момчилград отново приема национално състезание по тенис на маса, съобщиха от общинската администрация.  Държавното отборно първенство ще се проведе в двете зали “Хасан Ходжаоглу” и “Даниела Гергелчева” в периода 23-24 септември и ще бъде за ветерани – мъже и жени. Очаква се да участват над 25 отбора от цялата България.

Първенството се провежда под патронажа на кмета на Момчилград Илкнур Кязим. За Спортен  клуб по тенис на маса “Момчилград” ще се състезава и ветеранът Димитър Караиванов. Наскоро той се отличи със златен и два бронзови медала на международния турнир в Сапанджа, Турция. Игрите бяха част от 4-ия Международен турнир по тенис на маса за ветерани – мъже и жени, припомниха от общинската администрация.

Само преди месец в Момчилград се проведе друг национален турнир по тенис на маса, носещ името на европейската шампионка Даниела Гергелчева. Той бе за деца и събра над 60 състезатели от 8 клуба от страната.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button