Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Ретро парад на автомобили

Парад на ретро автомобили ще зарадва кърджалийци в Деня на града – 21 октомври. Това каза за БТА Велко Парапатев, учредител и съосновател на Авто мото ретро клуб Кърджали.

Возилата ще бъдат изложени на павираната улица пред сградата на централната поща от 14:30 часа. А след 17:00 часа те ще поемат на демонстрационна обиколка през кварталите на града. Финалът е в кв.“Байкал“.

„Поканили сме гости от клубовете в Пловдив, Хасково, Стара Загора, Велинград и Севлиево. Очакваме да се съберат около 50 или над 50 участници, за да бъде празничният ден по-интересен и любопитен за гражданите и гостите“, каза още Парапатев. Той уточни, че клубът от Севлиево ще представи мотоциклети, като един от членовете му е реставратор и ще представи три реставрирани мотоциклета.

Предвидени са призове, чрез които участниците в ретро парада ще бъдат класифицирани. Организатор е Авто мото ретро клуб Кърджали, със спомоществователството на Община Кърджали и кмета доц. д-р Хасан Азис.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button