Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Стартира ремонт в Момчилград

Напълно нов вид ще придобие една от основните улици на Момчилград – “Маказа”, по която днес стартира ремонт. При него ще бъдат подменени 12 200 кв. метра тротоарни плочки и 4850 линейни метра бордюри, съобщиха от общинския пресцентър.

Ще бъде подменено и уличното осветление. При реализирането на проекта няма да се променя габаритът на пътните платна. Ще бъде създадена временната организация на движение за безопасно преминаване през работния участък. На строителните работи ще се извърши трасиране на съществуващите подземни комуникации. Предвидено е и подземно окабеляване на осветителните стълбове по цялата улица. С ремонта на “Маказа” общината разрешава проблема с двете основни улици в града, посочиха от пресцентъра.

От общината припомнят, че миналата година беше извършен мащабен ремонт и на най-дългата улица в града – “Гюмюрджинска”.

Последните реновации на инфраструктура в общината преди този бяха предприети с рехабилитация на участъци от общинската пътна мрежа, които започнаха в началото на юни тази година. Те се извършват по капиталов списък, гласуван и приет от местния Общински съвет.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button