Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаТОП новини
Популярно

Визитката на Джебел: Реализираните идеи – 5 нови улици вече са готови!

Кметът на община Джебел Неджми Али откри 5 реконструирани улици в квартал „Младост“.

„Повече от 30 години чакахме. Най-сетне и това се случи!“ – думи на жители на квартала, породени от пореден изпълнен проект, заложен в програмата на кмета в мандат „2019-2023“.

„Заедно променяме общината и ще продължим по този път“, каза кметът.

Проектът се реализира с финансиране по Програмата за развитие на селските райони.

Той включва реконструкция, рехабилитация и благоустрояване на улици  в село Припек и кварталите „Младост“ и „Брягово“ в Джебел. Градските участъци вече са въведени в експлоатация, все още се работи по тези в Припек.

Общата дължина на новоасфалтираните улици е 540 метра. Две подпорни стени с дължина 95 метра осигуряват безопасността от свлачищни процеси по ул. №9. Положени са общо 740 м бордюри.

„Беше залегнало в Плана за развитие на Джебел-вече е изпълнено. Така работим от повече от три години. Стъпка по стъпка. Но по правилния път. Минахме през кризи. Първо пандемията, после политическата криза, която продължава и до днес. Но успяваме да се справим. Показахме, че моделът на Джебел е успешният модел.

Пореден проект, чиято цел е ясна. По-добър живот за жителите, нови възможности за икономическо и социално развитие. Красивият нов облик на Джебел ще бъде видян и от бъдещи инвеститори. Той ще привлича инвестиции. Свършената работа е визитната картичка на Джебел“, посочи кметът на общината Неджми Али.

Беше принесен жертвен курбан с молитви за здраве и благоденствие.

Източник: www.dzhebel.bg

Подобни публикации

Back to top button