Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Домът на културата в Кърджали с юбилеен концерт-спектакъл в навечерието на 24 май

Юбилеен концерт - спектакъл под надслов „70 години творчество с поглед към бъдещето“ ще представи в навечерието на 24 май Дом на културата – Кърджали, каза за БТА директорът на институцията Марияна Ликова.

„Сега, когато отбелязваме 70 години на нашата институция, целият екип на Общински център за култура и младежки дейности работи усилено,  за да съхрани и запази богатата ни култура и облика на нашия град“, каза още тя.

Събитието в навечерието на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, е букет от три предшестващи концерта на Дом на културата. С тях, в рамките на три поредни седмици през април, институцията представи своята дейност, отново част от програмата за 70-ата годишнина.

„В утрешната програма са включени изпълнения на най-малките ни пианисти от школата по изкуства, на цигулари и певци, балерини, на артистите от Музикалния театър и хористи, както и на талантливите танцьори от танцовата ни школа и от Ансамбъл „Орфей““, каза още Марияна Ликова.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button